Moventem.nl maakt gebruik van cookies (en andere technieken) om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.

/ Lees meer /

Twee keer in top-10 gespecialiseerde bureaus

Februari 2018

Uit het jaaroverzicht 2017 van de Marktonderzoek Associatie (MOA) blijkt dat Moventem met twee specialisaties in de top-10 staat. De MOA is de (branch)vereniging van bedrijven en instellingen die zich bezighouden met Marketing Insights, Marketing Research en Data Analytics.

In de categorie ‘Vervoer’ staat Moventem op de vierde plek en in de categorie ‘Online onderzoek’ is Moventem zevende.

Directeur Robin Koster: “We zijn trots dat we met twee specialisaties in de top-10 van Nederlandse bureaus staan. En dan ben ik vooral trots op het vertrouwen dat opdrachtgevers in ons hebben en trots op onze mensen; een echte teamprestatie! We blijven als bureau doorgroeien. Groei is voor ons geen doel op zich, maar een gevolg van het leveren van kwaliteit, blijven vernieuwen en het opbouwen van duurzame relaties. Daar blijven we ook in 2018 hard aan werken, zodat we onze opdrachtgevers helpen bij het realiseren van maatschappelijke toegevoegde waarde met betrouwbaar onderzoek, praktische advisering en effectieve procesbegeleiding.”

Klik hier voor het gehele MOA jaaroverzicht 2017.

Meer weten? Neem contact op met: