Moventem.nl maakt gebruik van cookies (en andere technieken) om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.

/ Lees meer

“Onze” donatie aan War Child

Juli 2016

Op maandag 9 mei 2016 hebben we ons tienjarige bestaan gevierd, samen met zo’n 130 relaties. Na een hartelijk welkomstwoord door Carry Abbenhues, burgemeester van Zutphen, ging een panel van vijf klanten van Moventem met elkaar in gesprek over thema’s en uitdagingen die organisaties te wachten staan en hoe die tegemoet getreden kunnen worden. Presentator en acteur Bert Kuizenga bleek een gedreven en prikkelende gesprekleider voor de paneldiscussie. De panelleden waren Anne Hettinga, CEO Arriva Europa, Peter Rikken, directeur Meilink en voorzitter VNO-NCW Achterhoek, Conny Bieze, gedeputeerde Provincie Gelderland, Arne van Hout, gemeentesecretaris Bronckhorst (en vanaf half mei gemeentesecretaris Nijmegen) en Peter Drenth, wethouder gemeente Doetinchem.

Het is alweer een poosje geleden, maar toch nogmaals veel dank aan alle aanwezigen. Wij kijken terug op een prachtig jubileum. De gasten konden als ‘cadeau’ doneren aan War Child. Inmiddels hebben wij een cheque à € 5.000,- mogen overhandigen. Ook namens War Child bedankt!!!

Delen
Labels

Lees ook

Neem contact met ons op

U kunt ons telefonisch bereiken op 0575 84 3738 en per e-mail via info@moventem.nl. U kunt ook hieronder een bericht achterlaten. Wij reageren altijd binnen een werkdag.

Neem contact met mij op via:

Uw mening over onze website?