Moventem.nl maakt gebruik van cookies (en andere technieken) om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.

/ Lees meer /

Ondernemerspanel Zutphen

Maart 2018

Start panel 'Ondernemend Zutphen'

Gemeente Zutphen is gestart met een ondernemerspanel. Op de gemeentelijke website wordt daarover het volgende toegelicht: 

'Om nog beter in te kunnen spelen op de belangen en wensen van ondernemers starten wij met een ondernemerspanel. Naast alle contacten en samenwerkingen die er al zijn met ondernemers, geeft het panel ‘Ondernemend Zutphen’ inzicht in de wensen van winkeliers tot industrie.

Het panel bestaat uit ondernemers die af en toe mee willen denken over zaken die in Zutphen en Warnsveld spelen. Daarom krijgen ongeveer 3.900 ondernemers (waarvan 2.400 ZZP’ers) per brief een uitnodiging om mee te doen met het panel.

Eerste vragenlijst in maart

Deelnemers aan het ondernemerspanel krijgen ongeveer 2 keer per jaar via e-mail een online vragenlijst. Per keer kan de ondernemer beslissen om mee te doen. De 1e vragenlijst is al in maart en gaat over digitale diensten, afval en energie. Het Zutphense bedrijf Moventem ontwikkelt en beheert dit panel.

Versterken ondernemersklimaat

Wethouder Economie, Rene Sueters: “Dit college en deze raad zetten vol in op het versterken van het ondernemersklimaat. Het is een van onze speerpunten. We investeren in onze ondernemers, zowel qua geld als samenwerking. Businessplan De Mars is daar een mooi voorbeeld van. Samen met ondernemers zorgen we dat dit bedrijventerrein toekomst proof wordt.” Sueters vervolgt: “Maar dit college investeert ook in het contact. Meer dan ooit zoeken we het contact en gaan we in gesprek. Het panel is daar een mooie aanvulling op. We willen graag weten wat ondernemers belangrijk vinden".'

Meer weten? Neem contact op met: