Moventem.nl maakt gebruik van cookies (en andere technieken) om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.

/ Lees meer /

Ondernemerspanel ‘Ondernemend Zutphen’

Juli 2018

Zo’n 300 lokale ondernemers doen mee met het nieuwe ondernemerspanel van gemeente Zutphen. In maart ‘18 is het panel gestart, zodat nog beter in kan worden gespeeld op de belangen en wensen van ondernemers. Naast alle contacten en samenwerkingen die er al zijn met ondernemers, geeft het panel ‘Ondernemend Zutphen’ aanvullend inzicht in de wensen van winkeliers tot industrie.

Duurzaamheid, digitalisering en circulair ondernemen

In de eerste benadering zijn vragen gesteld over duurzaamheid, digitalisering en circulair ondernemen. Via het panel geven de ondernemers hun mening over deze belangrijke onderwerpen en kunnen ze invloed uitoefenen op het beleid van de gemeente. Hoe kunnen zij bijvoorbeeld beter door de gemeente gefaciliteerd worden in verduurzaming en wat kan de gemeente van haar ondernemers verwachten? Samen de beste keuzes maken voor Zutphen en proberen samen op te trekken in de realisatie van ambities.

Zutphense ondernemers kunnen zich (gratis) aanmelden

Zutphense ondernemers die nog geen lid zijn, kunnen zich eenvoudig aanmelden via www.ondernemendzutphen.nl en ontvangen daarna binnen enkele dagen een uitnodiging voor het onderzoek. Deelnemers van het ondernemerspanel ontvangen gemiddeld twee keer per jaar een e-mail met daarin een link naar een online vragenlijst.

Op de hoogte blijven?

Binnenkort delen we de uitkomsten van het eerste panelonderzoek naar duurzaamheid, digitalisering en circulair ondernemen, met de panelleden. Op een later moment ook breder in de media. Wilt u op de hoogte blijven? Laat het weten, dan zorgen we ervoor dat u een berichtje krijgt zodra er weer nieuws is.  

Meer weten? Neem contact op met: