Moventem.nl maakt gebruik van cookies (en andere technieken) om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.

/ Lees meer /

Lezersonderzoek Achterhoek Nieuws

Juli 2018

In de 14 papieren kranten (wekelijkse oplage ruim 180.000 exemplaren) van Achterhoek Nieuws staat deze week ons lezersonderzoek. Een mooie opdracht voor en in samenwerking met de mensen achter al deze huis-aan-huis weekbladen. Achterhoek Nieuws wil in beeld krijgen of haar lezers tevreden zijn over de inhoud van hun weekblad en of het aanbod aansluit bij de wensen nu en in de toekomst. De gemeentepagina’s worden ook in het onderzoek meegenomen. Samen met (lokale) ondernemers is het gelukt dat onder de deelnemers fraaie prijzen kunnen worden verloot, zoals 2 x 2 kaarten voor de Zwarte Cross en Mañana Mañana 2019, dinerbonnen en boeken (en vele andere prijzen).

Meer informatie op deze website: https://achterhoeknieuws.nl/nieuws/lezersonderzoek

Vragen? Stel ze gerust aan Jessica Tuenter. 

Delen
Labels

Neem contact met ons op

U kunt ons telefonisch bereiken op 0575 84 3738 en per e-mail via info@moventem.nl. U kunt ook hieronder een bericht achterlaten. Wij reageren altijd binnen een werkdag.

Neem contact met mij op via: