Moventem.nl maakt gebruik van cookies (en andere technieken) om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.

/ Lees meer /

Korte terugblik 2018 door directie

Januari 2019

Traditiegetrouw zijn december en januari de maanden van terugblikken en vooruitkijken. Dat geldt ook voor ons. We zijn alweer een paar weken aan de slag in 2019, wat gaat de tijd toch snel en wat is 2018 omgevlogen! Een cliché, maar ja, die bestaan omdat ze waar zijn

We kijken met dankbaarheid en trots terug op vorig jaar. In uiteenlopende projecten hebben we gemeenten, regio’s en corporaties geholpen bij het realiseren van maatschappelijke toegevoegde waarde. Bijvoorbeeld door inzichten te geven in duurzaamheidsopgaven, te adviseren over (Big) data toepassingen en bij het neerzetten van een goede organisatie en het opbouwen van duurzame relaties in de samenleving (participatie). En in de Mobiliteit-/ OV-sector hebben we bijgedragen aan slimme, duurzame en efficiënte mobiliteit in projecten voor zowel overheden als vervoerders. Zo hebben we ons bijvoorbeeld mogen verdiepen in Personenvervoer over Water, een bijdrage mogen leveren aan het tot stand komen van Publiek Vervoer in Groningen/Drenthe en verrichten we alweer een jaar de monitoring van al het OV in de Amsterdamse Metropoolregio.

Helaas heeft 2018 ons ook een bijzonder nare nasmaak gegeven: onze collega Ivo Visser is ernstig ziek geworden. Dat nieuws is bij ons allemaal ingeslagen als een bom. Ook via deze weg wensen wij Ivo en zijn familie heel veel sterkte en wij hopen van ganser harte op positief nieuws.

Met nadruk bedanken wij al onze opdrachtgevers voor het vertrouwen dat ze weer in ons hebben gesteld. Ook in 2019 hebben we volop plannen en ambities die we gezamenlijk waar willen gaan maken. Wij gaan ook in het nieuwe jaar ons uiterste best doen voor onze klanten en hebben daar veel zin in!

Een hartelijke groet,
mede namens alle collega’s,

Maarten van Setten en Robin Koster
Directie Moventem BV

Neem contact met ons op

U kunt ons telefonisch bereiken op 0575 84 3738 en per e-mail via info@moventem.nl. U kunt ook hieronder een bericht achterlaten. Wij reageren altijd binnen een werkdag.

Neem contact met mij op via: