Moventem.nl maakt gebruik van cookies (en andere technieken) om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.

/ Lees meer /

Praktische adviezen

Gemeenten vragen ons regelmatig om mee te denken en (strategisch) te adviseren over uiteenlopende maatschappelijke vraagstukken. Bijvoorbeeld over het verankeren van duurzaamheid in het DNA van een gemeente, de invloed van demografische ontwikkelingen, het ontwikkelen van een integraal klanttevredenheidsonderzoek (voor alle communicatiekanalen) en het opstellen van indicatoren om programma’s te monitoren.

Onze adviseurs leggen vanuit hun ervaring en kennis verbanden en zijn gewend te bewegen in het politieke en bestuurlijke krachtenveld. De eindgebruiker nemen wij meestal als vertrekpunt van onze dienstverlening: de inwoner, de ondernemer, de cliënt, de leerling, de partner en/of de collega (ambtenaar). Wij denken niet in modellen of standaard aanpak, maar we zijn wendbaar en stellen uw vraagstuk centraal. 

Meer weten? Neem contact op met: