Moventem.nl maakt gebruik van cookies (en andere technieken) om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.

/ Lees meer /

Gemeenten

Wij ondersteunen gemeenten en regio’s bij beleidsontwikkeling, -monitoring en -evaluatie, maar ook bij het neerzetten van een goede organisatie en het opbouwen van duurzame relaties in de samenleving. Met onze dienstverlening willen wij een bijdrage leveren aan de doorontwikkeling van gemeenten en uiteindelijk aan prettig wonen en leven voor alle inwoners.

Onze ondersteuning varieert van onderzoek naar bijvoorbeeld duurzaamheid en dienstverlening, evaluatieonderzoek en (verplichte) cliëntervaringsonderzoeken (CEO’s) binnen het sociaal domein, tot participatietrajecten voor gemeentebrede visieontwikkeling.

Voor onderzoek en participatie zetten we regelmatig inwonerpanels in. Wij beheren een aantal van de grootste gemeentelijke inwonerpanels van Nederland.

Klik hieronder op één van onze diensten en lees verder.  

Onze klanten

Neem contact met ons op

U kunt ons telefonisch bereiken op 0575 84 3738 en per e-mail via info@moventem.nl. U kunt ook hieronder een bericht achterlaten. Wij reageren altijd binnen een werkdag.

Neem contact met mij op via: