Moventem.nl maakt gebruik van cookies (en andere technieken) om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.

/ Lees meer /

Reizigersonderzoek

Onderzoek- en adviesbureau Moventem is gespecialiseerd op het gebied van het openbaar vervoer (OV). Sinds haar oprichting biedt het marktonderzoeksbureau ondersteuning aan zowel vervoerders als concessieverleners middels onafhankelijk reizigersonderzoek. Actuele (reizigers)informatie is van cruciaal belang bij het nemen van (strategische) beslissingen. Op basis van gefundeerd reizigersonderzoek levert marktonderzoeksbureau Moventem betrouwbare, heldere en toegankelijke onderzoeksresultaten en adviezen.

 

Maatwerk reizigersonderzoek

Moventem biedt onder andere ondersteuning door maatwerk onderzoeken op basis van:

Reizigersonderzoek;
Tevredenheidsonderzoek;
Consessie monitors;
Beleidsevaluaties;
Monitoring en evaluaties pilot vervoersconcepten;
Monitoring deelfietssystemen;
Passagierstellingen.

Inhoudelijke kwaliteit gecombineerd met hoge mate van betrokkenheid staan garant voor gedegen conclusies en aanbevelingen op basis van het reizigersonderzoek.

Voor ieder vraagstuk wordt in nauwe samenspraak met u het best aansluitende reizigersonderzoek vormgegeven. Inleven en meedenken zijn kernbegrippen van de dienstverlening. De nieuwe inzichten die voortkomen uit reizigersonderzoek leiden tot een bijdrage aan een beter OV. Moventem is aangesloten bij de Nederlandse Marktonderzoek Associatie (MOA) en werkt conform de Gedragscode voor Onderzoek & Statistiek. Daarnaast wordt voldaan aan de internationale code voor marktonderzoekers van de Europese Vereniging voor Marktonderzoek (European Society for Opinion and Marketing Research; ESOMAR) en de Internationale Kamer van Koophandel (ICC). Met ons Fair Data Keurmerk tonen wij aan dat we op een verantwoorde wijze met data en persoonsgegevens omgaan. 

Meer weten? Neem contact op met: