Reizigersonderzoek

Onderzoeks- en adviesbureau Moventem is gespecialiseerd op het gebied van het openbaar vervoer (OV). Sinds haar oprichting biedt het marktonderzoeksbureau ondersteuning aan zowel vervoerders als concessieverleners middels onafhankelijk reizigersonderzoek. Actuele (reizigers)informatie is van cruciaal belang bij het nemen van (strategische) beslissingen. Op basis van gefundeerd reizigersonderzoek levert marktonderzoeksbureau Moventem betrouwbare, heldere en toegankelijke onderzoeksresultaten en adviezen.

 

Maatwerk reizigersonderzoek

Moventem biedt onder andere ondersteuning door maatwerk onderzoeken op basis van:

Reizigersonderzoek;
Tevredenheidsonderzoek;
Consessie monitors;
Rijtijdanalyses;
Passagierstellingen.

Inhoudelijke kwaliteit gecombineerd met hoge mate van betrokkenheid staan garant voor gedegen conclusies en aanbevelingen op basis van het reizigersonderzoek.

 

Voor ieder vraagstuk wordt in nauwe samenspraak met de opdrachtgever het meest optimaal aansluitende reizigersonderzoek vormgegeven. Inleven en meedenken zijn kernbegrippen van de dienstverlening. De nieuwe inzichten die voortkomen uit reizigersonderzoek leiden tot een bijdrage aan een beter OV. Onderzoeksbureau Moventem heeft passie voor reizigersonderzoek en is altijd gefocust op kwaliteit. Moventem marktonderzoek is aangesloten bij de Nederlandse Marktonderzoek Associatie (MOA) en werkt conform de Gedragscode voor Onderzoek & Statistiek. Daarnaast wordt voldaan aan de internationale code voor marktonderzoekers van de Europese Vereniging voor Marktonderzoek (European Society for Opinion and Marketing Research; ESOMAR) en de Internationale Kamer van Koophandel (ICC).

Onze klanten

Neem contact met ons op

U kunt ons telefonisch bereiken op 0575 84 3738 en per e-mail via info@moventem.nl. U kunt ook hieronder een bericht achterlaten. Wij reageren altijd binnen een werkdag.

Neem contact met mij op via: