Moventem.nl maakt gebruik van cookies (en andere technieken) om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.

/ Lees meer /

OV onderzoek

Wij zijn gespecialiseerd in openbaar vervoer (OV) onderzoek. Sinds onze start bieden wij ondersteuning aan zowel vervoerders als concessieverleners via onder meer onafhankelijk OV onderzoek.

Moventem is specialist in het ontwerpen, opzetten en uitvoeren van deskundig onderzoek. Op basis van de onderzoeken leveren wij betrouwbare, duidelijke en toegankelijke onderzoeksresultaten en adviezen, waarmee wij uw vraag zo goed mogelijk beantwoorden. De uitkomsten van een OV onderzoek kunnen worden gebruikt om (strategische) beslissingen gefundeerd te kunnen maken. Voor ieder vraagstuk wordt in nauwe samenspraak met de opdrachtgever het best passende OV onderzoek vormgegeven. Met een specifieke werkwijze voor elk vraagstuk levert Moventem altijd maatwerk.

Het deskundige en ervaren team van gedreven OV onderzoekers houdt rekening met alle relevante factoren, zoals de informatiebehoefte, de gewenste doorlooptijd en het beschikbare budget. Maar minstens zo belangrijk: bij onderzoeksbureau Moventem wordt met plezier gewerkt en dat brengt het beste in iedereen naar boven. De rol van Moventem gaat verder dan alleen het ontwerp en de uitvoering van OV onderzoek. Met de inzichten die voortkomen uit onze onderzoeken willen wij een bijdrage leveren aan een beter en duurzamer OV. Deze nieuwe inzichten worden verkregen door onder andere:

  • Reizigersonderzoeken;
  • Tevredenheidsonderzoeken;
  • Concessie monitoring;
  • Passagierstellingen;
  • Evaluaties van uitvoeringsprogramma's;
  • Monitoring en evaluaties van nieuwe mobiliteitsconcepten; 

Graag bespreken wij de mogelijkheden voor een OV onderzoek toegespitst op uw organisatie. Neem vrijblijvend contact op of kijk rustig verder op onze site.

Meer weten? Neem contact op met: