Moventem.nl maakt gebruik van cookies (en andere technieken) om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.

/ Lees meer

Onderzoeksbureau

Onderzoeksbureau Moventem is gespecialiseerd in twee sectoren. De expertise van ons onderzoeksbureau wordt namelijk vooral benut door gemeenten en binnen de mobiliteitsbranche (overheden en vervoerders).

Als onderzoeksbureau is het onze missie om bij te dragen aan gefundeerde beslissingen van onze opdrachtgevers door betrouwbaar onderzoek, praktische advisering en effectieve procesbegeleiding. Daarmee willen wij maatschappelijke toegevoegde waarde creëren.

Onderzoeksbureau Moventem wordt gevormd door zo'n 20 medewerkers. We werken vanuit een persoonlijke benadering. Van mens tot mens. Want als we als onderzoeksbureau onze opdrachtgevers verder willen brengen, dan moeten we elkaar begrijpen en elkaars drijfveren kennen. Naast onze onderzoekers en adviseurs hebben wij een team van eigen veldwerkers.

Onderzoeksbureau Moventem werkt in heel Nederland. Moventem is op dinsdag 9 mei 2006 opgericht en betekent (in het Latijn):

  • In beweging brengen
  • Enthousiasme te weeg brengen
  • Ter sprake brengen

Deze meerledige betekenis sluit uitstekend aan bij onze opdrachtgevers, ons onderzoeksbureau en de dynamiek waarin we samenwerken.

Neem contact met ons op

U kunt ons telefonisch bereiken op 0575 84 3738 en per e-mail via info@moventem.nl. U kunt ook hieronder een bericht achterlaten. Wij reageren altijd binnen een werkdag.

Neem contact met mij op via:

Uw mening over onze website?