Onderzoeksbureau

Onderzoeksbureau: praktijkgericht, deskundig en betrokken

Onderzoeksbureau Moventem is gespecialiseerd in het verzamelen, analyseren en vertalen van markt- en klantinformatie. Wij stellen in nauwe samenspraak met de opdrachtgever de onderzoeksvraag en de beste onderzoeksmethode vast. Als onderzoeksbureau zijn wij ervan overtuigd dat praktisch bruikbare informatie de sleutel is tot succes. Zo kunt u gefundeerde beslissingen nemen.

Ons deskundige team van gedreven onderzoekers houdt daarbij rekening met alle relevante factoren, zoals uw informatiebehoefte, de gewenste doorlooptijd en het beschikbare budget. Maar minstens zo belangrijk: bij ons onderzoeksbureau wordt met plezier gewerkt en dat brengt het beste in ons naar boven.

 

Waarom kiezen voor Moventem als onderzoeksbureau?

  • Praktijkgericht;
  • Deskundig;
  • Betrokken;
  • Kwaliteitsmanagement door betrouwbaarheid en ethische verantwoordelijkheid;
  • Streeft op de lange termijn een balans na tussen economische-, sociale- en milieubelangen.

Moventem is overtuigd van de kracht van samenwerken. Met en voor onze klanten. Wij zijn een onafhankelijk onderzoeksbureau. Daardoor zijn wij uiterst flexibel en objectief in de keuze voor de meest geschikte onderzoeksmethode en daarmee het beste resultaat voor u.

Onderzoeksbureau Moventem werkt voor organisaties uit heel Nederland. Het klantenbestand varieert van eenmanszaken tot grote overheidsinstanties. Voor ieder type organisatie en opdracht wordt in overleg de optimale onderzoeksmethode gekozen.

Onze klanten

Neem contact met ons op

U kunt ons telefonisch bereiken op 0575 84 3738 en per e-mail via info@moventem.nl. U kunt ook hieronder een bericht achterlaten. Wij reageren altijd binnen een werkdag.

Neem contact met mij op via: